Annonse
NEI til forbud! - Samfunnsmagasinet
Er pensjonstyveriet et pensjonist ran?
tirsdag 12. januar 2021
Nei, det er ikke bare en ting som er galt!
onsdag 13. januar 2021
Show all

NEI til forbud!

Publisert 12.1.2021
Arkivfoto: Sfm.no

Dagsrevyen NRK1 har informert om at byrådene i Oslo og Bergen vil forby diesel- og bensinbiler – også kalt «fossilbiler». Vi som har slike biler – og bruker dem jevnlig – vil slett ikke finne oss i at såkalte politikere – rettere sagt klima-ekstremister og ditto -terrorister – fra ideologiske og halv-religiøse partier som MDG skal få herse med oss bileiere som det passer dem! De har klart å lure lydhøre velgere til å stemme seg inn i organer hvor de kan utøve sin makt og «religion»!

NEI og atter NEI! Vi vil bruke våre lovlig kjøpte, betalte, registrerte, forsikrede,  avgiftsbelagte og godkjente biler – når og hvor det er opp til oss selv! Uansett hva som brukes som drivstoff til framdriften! Byrådet i Bergen f.eks. – består stort sett av unge mennesker uten arbeidserfaring, kommer rett fra høyskole, og skal sjefe over oss voksne – inkl. drevne bilister! Ikke faen om de skal! Når NASA trenger astronaut-kandidater, kan de komme og hente predikantene i MDG, for de kan muligens gjøre nytte for seg et annet sted i Universet! Her har vi vanlige folk fått mer enn nok av hersingen deres – både i Oslo og Bergen!

Bilister med skikkelig bil – stå sammen! Kjør som vanlig, til de naturlige gjøremål hverdag og helg krever – og fritiden! Får du bøter, send dem i retur til MDG, Rådhuset, 5000 Bergen, – eller bruk dem til det de passer best til – i husets minste rom! Vi betaler nok for å bruke våre kjære biler, så bare de dummeste av oss betaler en bot! Diesel- og bensinbil holder Norge i gang. Disse valpene i MDG må holde seg unna seriøs politikk! De vinner ikke valg ved å kneble folkets rettigheter! Byrådsledere – skjerp dere! Våg IKKE å forby «fossilbilene» våre! Selv om det er kaldt!

Det er i tillegg tre ting vi alle – også MDG og V må huske: For det første forurenser el-bilens produksjon 3 ganger mer enn produksjon av vanlige «fossilbiler». For det andre står det haugevis av defekte el-biler hos høggerne, fordi de ikke kan repareres, men må erstattes av nye el-biler. Vanlige biler KAN nemlig fremdeles repareres! Og det tredje – det er ikke rart at strømprisene går til himmels, når «trendy» bileiere må lade el-bilene både titt og ofte i vinterkulda! Dette sier «overformynderiet» i MDG ikke et pip om!

Terje Haugom, samfunnsdebattant.