Annonse
Nå er det Vestlandet og Bergen sin tur - Samfunnsmagasinet
Politikerforrakten øker grunnet ren uansvarlighet!
torsdag 20. april 2017
Regjeringen Solbergs kjerringa-mot-strømmen-politikk!
fredag 21. april 2017
Show all

Nå er det Vestlandet og Bergen sin tur

Tolmodigheten til bergenserne er slutt når det gjelder innkreving av bompenger. Nå blir det nye aksjoner som merkes. Foto: JH Media

Publisert 20.4.2017

Av Terje Haugom, samfunnsdebattant
Arkivfoto: JH Media

Byens store helt for tiden heter Stein Ove Hansen. Med et mot i særklasse hadde daglig leder for Skilt & Dekor AS i Arna (nedkjøring ved ASKO) med seg en bunke med klistremerker med teksten «NOK ER NOK» påtrykket, og dekorerte hele inngangen til Rådhuset i Bergen med disse merkene. Hans aksjon mot bompenger, nye bomstasjoner, nye økninger, og en bybane ingen vil ha, var perfekt utført! Undertegnede skulle gjerne ha hjulpet til dersom jeg var i området da heltedåden ble begått. Men han fikk visstnok litt hjelp av flere fornuftige mennesker. TUSEN TAKK OGSÅ TIL DEM!

«NOK ER NOK»-merkene er velegnet til å feste bak på bilen, og det er bare å ta turen inn til trykkeriet, så får du med også til venner og kjente! Et SUPERT tiltak, som bidrar til å bevisstgjøre oss sløve bergensere – som finner oss i alt «rumenerne» i Rådhuset finner på! Vi blir rundstjålet av de «folkevalgte», bare fordi de har satt seg i hodet at 1) Bybane til Fyllingsdalen og Åsane SKAL vi ha! 2) Bilistene skal finansiere ALT vi i Byrådet synes er bra tiltak for byen, 3) Dieselbilister er fæle folk, og DE må betale mer enn andre, 4) El-bilister er ålreite dyr, og de skal slippe å betale noe som helst! «De andre» skal betale for dem også! Og 5) Erna & Co har gitt oss fullmakter til å gjøre som vi vil! Basta!

I 50- og 60-årene klarte våre den gang så oppegående politikere i Rådhuset å holde Bergen med veier, busser, trikker og trolley-busser! UTEN BOMPENGER! Hvorfor er ikke dette mulig også i dag? Stormanns-galskap!

Bergensere! Dere som synes NOK er NOK for lenge siden, skaff dere klistremerker, og bruk dem! Bilister som er lei og forbannet over «overfor-mynderiet» fra Rådhuset: Dann et parti, still liste ved neste kommunevalg, og sørg for at samtlige «rumenere» i Bystyret blir byttet ut med folk som klarer å fjerne ALLE bomstasjoner, stoppe enhver form for videre bybane-utbygging, og heller satse på busser av variert størrelse! Og folk som kan få Stortinget til å forstå at Østlandet har fått mer enn nok, og at NÅ er det Bergen og Vestlandet sin tur! GODT JOBBET, Stein Ove!