Annonse
MDG raserer den norske hovedstaden - Samfunnsmagasinet
Fullt mulig at Vidar Kleppe kan komme tilbake på Stortinget
tirsdag 6. april 2021
Det grønne idioti
tirsdag 6. april 2021
Show all

MDG raserer den norske hovedstaden

Publisert 6.4.2021
Foto: Colourbox

De flotte trærne i Oslo – som i alle år har vært med på å smykke hovedstadens gater, – lever et usikkert liv. 12 er hugget, og 48 til står for tur. For MDG-byråd Lan har fått sykkel på hjernen. Sykkelen og sykkelveier skal være Oslos framtid. De prektige trærne vil hun ofre for å få areal til nye sykkelveier. Her snakker vi om miljø i ordets rette forstand. Bort med trærne!

Bil-hatet i MDG er så sterkt, at de nærmest går over lik for å fremme sine ville idéer om framtidens transport. At forretninger og næringsliv går dukken, betyr null og niks for dem, bare de klarer å renske Oslo for fossilbiler! Et skjær i sjøen for den nidkjære byråden er nok at Oslo ikke får de 5,6 milliarder til kollektivtransport som de hadde fått løfte om. Hareide & co har omprioritert midlene til langt viktigere prosjekter for bil og vei, i stedet for å degge for Lans kongstanker om et kommunistisk samfunn uten selv-eide privatbiler! Veldig bra, Hareide! Stå på for bilen!

Jens Book-Jensen sang så vakkert om kastanjene som blomstrer så pent i Bygdø Allé. La oss derfor håpe at høstens valg – og valget i 2023 – klarer å redde kastanjene fra byrådens motorsag! Kanskje kan mangt et under skje – også i framtiden!

Terje Haugom, samfunnsdebattant.