Kjære leser og innsender!

Samfunnsmagasinet (sfm.no) er et tverrpolitisk fritt og parti-uavhengig nettmagasin og et av landets eldste. Vi har vært i drift helt siden 1.1.1998. Vi er sterk tilhenger av presse- og ytringsfrihet. Vi publiserer i hovedsak ytringer og meninger om ulike forhold som omfatter hele det norske samfunnet og landets innbyggere. I spesielle tilfeller tar vi også inn utenriks-stoff. 

Klare rasistiske, direkte støtende og sterkt personkrenkende innlegg, gir vi ikke plass til. Innlegg, meninger, leserbrev, artikler o. lign. som vi velger å ta inn, behøver ikke å være i samsvar med vårt redaksjonelle syn. Vi forbeholder oss også retten til å korrigere innhold om det ansees nødvendig.

Sfm.no har intet ansvar for innhold på eksterne nettsteder som vi måtte velge å lenke til. Dersom en innsender ønsker å vise til eksterne nettsteder i ulike sammenheng, så ber vi innstendig om at slike linker da plasseres helt på slutten av meldingen/brevet/artikkelen.

Feltet nedenfor kan benyttes til innsendelse i stedet for å bruke e-post. Større saker med vedlegg, ber vi om blir sendt oss på e-post: post@sfm.no. Du kan skrive inntil 2000 tegn i feltet nedenfor. Vi gjør og oppmerksom på at alle, og helt uavhengig av om vår e-postadresse eller vårt kontaktskjema for innsendelser benyttes, så må korrekt navn og telefonnummer oppgis – selv om man vil være anonym. Innsendelser uten slik info blir slettet av redaksjonen.

OBS! Vi gjør uttrykkelig oppmerksom på at det ikke må skrives personlige og/eller sensitive opplysninger i dette kontaktskjemaet. Bruk da i stedet vår sikre e-post adresse post@sfm.no.

Velkommen til oss.
Vennlig hilsen redaksjonen.

 

Navn

Epost

Telefon

Emne

Melding

[recaptcha]

Annonse