Hvorfor må vi ”forvente” terror på norsk jord?
mandag 30. juli 2018
Bergen: Byrådet lærer aldri
mandag 30. juli 2018
Show all

Høyre-kyllinger må bruke hodet

Publisert 30.7.2018
Av Terje Haugom DEM
Foto: Wikipedia

Unge Høyre vil legalisere cannabis/marihuana/gress! Det må ALDRI skje! Alle som har kunnskap om hva cannabis gjør med hjernen, vil fraråde noe slikt. Det hevdes av frisinnede personer at «mennesket har alltid hatt behov for å ruse seg». Det får bli opp til de sakkyndige å forklare leserne sannhets-gehaltet i et slikt tåpelig utsagn. Uansett er valget av rusmiddel avgjørende for hva som senere skjer med den som «bare må ha».

At fremtidige politikere kan si «JA» til legalisering av narkotika, må enten skyldes at majoriteten av dem selv er illegale rusbrukere, eller at de håper landets narkomane vil stemme på dem! Man gir ikke landets velgere lyst til å stemme på seg, ved å agitere for noe som skader unge mennesker for all framtid! Man blir neppe populære politikere ved å løpe narkotika-kartellenes ærend! For cannabis er en av døråpnerne til et helvete intelligente mennesker bør holde seg unna! Senere blir det party-dop, sniffe kokain, alkohol og ecstacy, elendig miljø, sette skudd, overdose, død, sorg og gravstein! Ikke bare egen gravstein, men også andres – f.eks. i trafikkulykker der dop er årsaken! Alvorlig talt, Høyre-kyllinger! Bruk huet mens dere har det!

Ethvert ryddig og oppegående samfunn vil heller skjerpe kriminaliseringen av narkotikabruk, øke det tvungne avvendingstilbudet, og drive klappjakt på dem som sprer dritten, med lange, uunngåelige fengselsstraffer. Å dyrke marihuana-planter i egne blomsterpotter må også være straffbart!

I tillegg skal rusavhengige nektes å kjøre bil, og fratas evt. sertifikat, inntil de er friskmeldt igjen! Svært mange ulykker på veiene skjer pga. bilførere som kjører ruspåvirket. Ikke bare av alkohol, men av piller og annet skitt. Nå har politiet apparatur som kan avsløre dette også. Vi ønsker politiet lykke til med nytt utstyr, og ser fram til å bure inn flere uansvarlige dophuer med knappenåls-pupiller, som på den måten setter skikkelige trafikanters liv i fare! Lesere: Bruk hodet ved neste valg!

 

 

Annonse