ANNONSE OM OSS SKRIV TIL OSS STØTT OSS MENINGER SERIER SØK
På Internett siden 1998. Et tverrpolitisk fritt og partiuavhengig nettmagasin for allmenn journalistikk. Vi følger reglene til IIFJ om retten til å utøve full pressefrihet.

Nå kan du støtte sfm.no ved å benytte PayPal eller kredittkort. Klikk på denne teksten. Takk for all støtte som gjør det mulig for oss å drive videre. Red.

Kjære leser og innsender!

Samfunnsmagasinet (sfm.no), er tilhenger av presse- og ytringsfrihet. Vi forbeholder oss likevel retten til å avvise innlegg, artikler, meninger, leserbrev o. lign. som kan oppfattes som rasistisk, direkte støtende og/eller sterkt personkrenkende. Innlegg, meninger, leserbrev, artikler o. lign. som vi benytter, behøver heller ikke være i samsvar med vårt redaksjonelle syn. Vi forbeholder oss også retten til å korrigere, ta bort eller endre innhold. Sfm.no ansvarer ikke for innhold på eksterne nettsteder som vi måtte velge å linke til.

Feltet nedenfor kan benyttes til innsendelse i stedet for å bruke e-post. Større saker med vedlegg, ber vi om blir sendt oss på e-post: post@sfm.no. Du kan skrive inntil 2000 tegn i feltet nedenfor. Skriv gjerne anonymt men vi må likevel vite ditt rette navn. Vennlig hilsen redaksjonen.

Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. 1998 © 2016 Samfunnsmagasinet (www.sfm.no)
Samfunnsmagasinet har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
Ansvarlig redaktør: Jan Hansen. E-post: post@sfm.no