FORSIDE ANNONSER STØTT OSS ARKIV OM OSS KONTAKT OSS SERIER PERSONVERN
SERIE I 10 DELER: NORGE, VERDENS BESTE LAND? 
Av Ole Texmo

Serien tar for seg en rekke nokså merkelige og paradoksale forhold i det norske samfunnet, forhold som så absolutt trenger et ekstra søkelys.   

SERIE I 10 DELER: ANSVAR FØRST OG SIST
Av Ole Texmo

Serien tar for seg en rekke forhold knyttet til barn, familie, samvær, advokatansvar, domstol, barnevern m.m.  

SERIE I 10 DELER: ET BARNEHJEMSOFFERS OPPGJØR MED SKYLDIGE OG MEDANSVARLIGE.
Av Ole Texmo

To tidligere elever beskyldes i BT for å lyve og overdrive hva de har vært utsatt for på Bergens Guttehjem tiår tilbake i tid. For å få mer erstatning angivelig. En farlig lystløgner (tidligere elev) viste seg stå bak anklagene. 
SERIE I 10 DELER: OM JUSTISMORD
Av Ole Texmo

I denne serien gir vi våre lesere et bedre innblikk i reelle forhold som kan ligge bak et fullbyrdet justismord. Norge har begått mange justismord gjennom årene. De fleste forbinder justismord med rene straffesaker.
SERIE I 10 DELER: OM NORSK BARNEVERN
Av Ole Texmo
Gjennom desennier har norsk barnevern tross bedre vitende begått en rekke alvorlige lovbrudd og myndighetsovergrep mot tusener av norske og ikke norske borgere. Offentlige utredninger og granskinger har bekreftet at så er tilfelle. Likevel ser det ut til at ingen ansvarlig bryr seg. 
SERIE I 10 DELER: OM VÅRE DOMSTOLER
Av Ole Texmo

Våre domstoler har også en oppgave å sørge for at landets borgere og innbyggere er sikret full rettstrygghet i ethvert tilfelle. Ingen skal heller kjenne seg utrygge i sitt møte med norske domstoler. Slik skal det og bør det være, men slik er det ikke alltid i virkeligheten – dessverre.
SERIE I 10 DELER: OM VÅRT DEMOKRATI
Av Ole Texmo

Med dette innledes en ny serie om ”vårt nye demokrati”. Norge er en relativ ung nasjon, knapt 100 år gammel. Hvor selvstendige vi egentlig er, både innad og utad, både kan og må diskuteres. Men vi kan ikke alltid stole på at de etablerte og anerkjente statsmaktene vet hvordan og hvorfor demokrati og ytringsfrihet skal og bør forvaltes
.

 Alle rettigheter resevert 1998 - 2021. www.sfm.no
INNHOLD MÅ IKKE KOPIERES ELLER BRUKES PÅ ANDRE NETTSIDER UTEN SKRIFTLIG TILLATELSE.