ANNONSE OM OSS SKRIV TIL OSS STØTT OSS MENINGER SERIER SØK
 På Internett siden 1.1.1998

Et tverrpolitisk fritt og partiuavhengig magasin for allmenn journalistikk.

Oppdateres for tiden sporadisk.  Redaksjonen   

Norge, velferds- og rettsstaten som ikke er i stand til å ta vare på sin egen befolkning!

Orkdal 31.5.2016

Av Ann-Kristin Johansen
Konst.partileder MOD
Illus.foto: Colourbox (JH Media)

Dette har vi penger til  http://www.abcnyheter.no/nyheter/2016/05/26/195219402/udi-har-betalt-25-milliarder-til-store-asylselskap. Men dette har vi ikke penger eller politisk vilje til : http://www.tv2.no/a/7483237

Dette er en politikk som sjokkerer meg som konstituert leder av Moderatene. Dette er for Moderatene en politikk som ikke kan forsvares på noen måte. Det er videre for oss i Moderatene helt utrolig at et parti som FrP, som skulle rydde opp, kan dolke sitt folk så til de grader i ryggen. FrP var liksom partiet for en bedre velferd, for nedleggelse av bomstasjoner,  mindre byråkrater, fjerning av avgifter osv. Nå har også de bevist det stikk motsatte i sin periode i den blåblå regjeringen. Det siste med en seteavgift på fly på kr. 80,-, koster altså landet rundt 1 000 arbeidsplasser.

Moderatene vil nå ha svar på om det blir mindre utslipp på flyene når vi betaler denne avgiften, og til hva og hvor går så disse pengene? Kan det tenkes at de går med til å dekke flyreiser for våre folkevalgte, slik at de kan fortsette å dele ut bistandspenger i milliardklassen. og mens våre kreftsyke kjemper desperat for å få lån for å berge sine liv. I Danmark tilbyr alle sykehus alternativ kreft behandling, mens det rike landet Norge ikke har penger til dette, og det  ifølge vår finansminister fra FrP.

Norge finansierte via bistand i 2015 for hele 34 milliarder, men å bruke skarve 3 milliarder på våre syke, det kan vi ikke uten et godt tilbud fra de som lager den fantastiske kreftmedisinen. Norges politikk på dette området hører ikke hjemme noen steder. En slik politikk og slike partier som dagens regjering består av sammen med støttepartiene, håper vi at folk flest ikke stemmer på i fremtiden. Det er de som nå styrer som bør få overta navnet NAV. "Nedleggelse Av Velferden".

Samfunnsmagasinet har ikke ansvar for innhold på
eksterne nettsider som det lenkes til.
E-post: post@sfm.no

Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
1998 © 2016 Samfunnsmagasinet (www.sfm.no)
Ansvarlig redaktør: Jan Hansen.