ANNONSE OM OSS SKRIV TIL OSS STØTT OSS MENINGER SERIER SØK
 På Internett siden 1.1.1998

Et tverrpolitisk fritt og partiuavhengig magasin for allmenn journalistikk.

Oppdateres for tiden sporadisk.  Redaksjonen   

- Dette er mer enn hårreisende, og fullt og helt løgnaktig i all sin elendighet!
Tidligere lokalleder i Bergen for Demokratene I Norge, Terje Haugom, uttrykker i dag ren vrede og frustrasjon over Demokratene i Norge sin politianmeldelse av partiets tidligere generalsekretær Kjell Arne Sellæg.

Bergen den 24.5.2016


Herr redaktør av Samfunnsmagasinet!

Som tidligere medlem av Demokratene, senere som lokallagsleder for Demokratene, Bergen, så lokallagsleder for Demokratene i Norge (DIN), Bergen, og nåværende politisk kommentator for Moderatene (MOD) og sentralstyremedlem for MOD, - må jeg få uttrykke min frustrasjon og min vrede over de beskyldninger som er rettet mot Moderatenes partileder, Kjell Arne Sellæg, fra styret i Demokratene i Norge! Dette er mer enn hårreisende, og fullt og helt løgnaktig i all sin elendighet!

Gjennom de årene jeg har vært med i DEM, DIN, og nå MOD, har Kjell Arne stått for meg som en absolutt hederlig og redelig, inspirerende og klok generalsekretær, nå partileder for MOD. Han har virkelig ofret både tid, krefter og familieliv for partiet – både for DEM, senere DIN, og nå MOD. Vi som kjenner ham, vet at beskyldningene mot ham fra det nåværende styret – også tidligere – er grepet ut av luften, og baserer seg på misunnelse vedr. hans fantastiske evne til å tale til og inspirere andre mennesker, men baserer seg også på et skrikende behov for en syndebukk, - for all den røre og det rot partiledelsen i DIN har stelt i stand for seg selv i de senere år!

Nettopp det var årsaken til at vi – som mente noe seriøst med vårt politiske engasjement – fulgte Kjell Arne Sellæg over i det nye og høyst seriøse parti: Moderatene! Vår partileder er en rettskaffen mann, som går 100 % inn for de oppgaver som påligger en partileder, også som tidligere generalsekretær! Jeg gir ham herved de beste skussmål, og forventer full oppreisning for ham i samband med de uhyrlige beskyldninger som er reist mot ham, og de plager det har påført ham og hans familie! Disse beskyldningene mot ham er pur ondskap – intet mindre!

Terje Haugom (Eks. demokrat)
Politisk kommentator for Moderatene (MOD)
Sentralstyremedlem i Moderatene

 

 

Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
1998 © 2015 Samfunnsmagasinet (www.sfm.no)
Samfunnsmagasinet har ikke ansvar for innhold på
eksterne nettsider som det lenkes til.
Ansvarlig redaktør: Jan Hansen.
E-post:
post@sfm.no

Driftes av