ANNONSE OM OSS SKRIV TIL OSS STØTT OSS MENINGER SERIER SØK
 På Internett siden 1.1.1998

Et tverrpolitisk fritt og partiuavhengig magasin for allmenn journalistikk.

Oppdateres for tiden sporadisk.  Redaksjonen   

 

Et landsforræderi og bakholdsangrep!
Regjeringens forslag om å overføre myndigheten over det norske finanstilsynet til Brussel, kan ikke sees på som noe annet enn et godt forberedt landssvik. Dette må aldri Stortinget gå med på å vedta.


Oslo/Bergen 13.5.2016

Jan Hansen, frilansjournalist (NJ)
Terje Haugom, Pol.kom. MOD
Illus.foto: Colourbox.com

Har Erna og hennes blåblå venner fortsatt ikke fått det med seg at Norge, IKKE er medlem av EU? Det regjeringen nå prøver å trumfe igjennom på Stortinget i ekspresstogfart, er like ille som det landssvikerne gjorde i 1940. Dette må aldri Stortinget gå med på. Gjør Stortinget det, kan man med rette kalle alle dem som stemte for en slik handling for Norges moderne landsforrædere. Et stempel de i så fall har gjort seg fortjent til. De bør absolutt lese grunnlovens § 83.

Det er slik de blåblå ønsker å fraskrive seg alt framtidig ansvar og legge skylden på EØS og Brussel, den dagen noe går galt i Norge i samme forbindelse. Synes jeg da høre dem si at "det er ikke vår skyld, for ansvaret ligger i Brussel". Så frekk kan visse kyniske norske folkevalgte være når det brenner under ræva på dem. Nå får de kritikken på forhånd med sterke klare ord, som vi håper går inn der det skal.

Politisk kommentator for Moderatene, Terje Haugom, skriver følgende i sakens anledning.

Nei, nei Siv!

"Regjeringen går inn for en av de største avgivelsene av suverenitet siden inngåelsen av EØS-avtalen: Øverste myndighet for norsk finanssektor flyttes til Brussel og Luxembourg." Dette leser vi på ABC Nyheter 12.05.16. Siterer her litt mer fra oppslaget:

"At Stortinget hastebehandler en så stor sak, så stor at man for første gang siden 1992 må bruke Grunnlovens §115 som krever tre fjerdedels flertall, er helt useriøst. Og den kommer til å få presedens for energi, telekom og data. Dette kommer til å få store ringvirkninger".


Nei, nei Siv Jensen! Dette kan du ikke mene! Det er med vantro vi leser dødsbudskapet over nasjonal kontroll over norsk økonomi. Skal Norge settes under administrasjon fra Brüssel og Luxembourg, er det fullt og helt som fullverdig medlem av EU! Nå har Erna, Siv & Co gått langt over streken! Ved neste valg må velgerne vise hva de virkelig mener! Dette er et svik mot det norske folk, mot norsk, sunn fornuft, og ikke en gang har de tatt seg bryet med en folkeavstemming om en så fundamental sak! Ikke en stemme er de verd!

Her er det duket for riksrett. Et vanvittig overgrep mot norsk kontroll over egne midler og ressurser! Har Siv mistet den kontrollen hun kjempet for? Det tverrpolitiske partiet

Moderatene (MOD) maner til massive protester mot dette! Skal hjertet av EU få norsk suverenitet servert på gullfat på denne måten, ber vi velgerne tenke seg godt om både en og tre ganger, før de gir sin stemme til de blå-blå ved neste valg! Ikke bare svikter FrP mht. valgløftene sine (f.eks. bompenger), men nå gir de vekk alt det som nordmenn har kjempet for: Kontroll over egne ressurser, handel, oljefond, regler og rettigheter osv. Et bakholds-angrep, uten sjanse til selvforsvar! Her har mye foregått i kulissene, trygt unna offentlighetens lys! Dette finner MOD seg ikke i! Riksrevisor bør avløse Siv!

 

Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
1998 © 2015 Samfunnsmagasinet (www.sfm.no)
Samfunnsmagasinet har ikke ansvar for innhold på
eksterne nettsider som det lenkes til.
Ansvarlig redaktør: Jan Hansen.
E-post:
post@sfm.no

Driftes av