ANNONSE OM OSS SKRIV TIL OSS STØTT OSS MENINGER SERIER SØK
 På Internett siden 1.1.1998

Et tverrpolitisk fritt og partiuavhengig magasin for allmenn journalistikk.

Oppdateres for tiden sporadisk.  Redaksjonen   

FrP får bare lommerusk!

Åpent brev til Helge Njåstad, Stortinget

Kvammen 8.6.2016

Av Norvald Aasen
 
Asyl innstramminger: Nei, Frp får nok bare lommerusk når det gjelder disse innstrammingene. Dette fordi asylaktivistene ønsker at Frp skal bli sittende i regjering og føre deres politikk. Derfor gir de Frp litt lommerusk! Og Frp mister tillit blandt sine velgere og andre ansvarlige borgere. Dermed vil vi som har hatt tiltro til Listhaug og Frp som redningsplanke for landet la være å stemme på partiet ved neste valg. Vi ser det ikke nytter!

Men slutt å snakke om Venstre og Krf som samarbeidspartier for regjeringen, dette blir bare dumt å høre, for disse er da ingen samarbeidspartier. På asyl- og innvandringspolitikken motarbeider disse partiene regjeringen! De ønsker sin politikk ført i praksis av Frp, dermed, som jeg har nevnt, graver Frp sin egen grav.

Derimot: Om Frp nå gikk ut av regjeringen ville vi se at dere stod på deres politikk og vi kunne stemme på dere ved neste års valg. Da ville også asylpartiene få styre skuta mot det havariet de tydeligvis ønsker for folk og fedreland, og de vil måtte svare for det ved valget om et år!

Tenk over dette i Frp, dere har noen av de beste statsrådene vi har sett på mange, mange år. Men det får ikke hjelpe. Frp må ikke la seg utslette ved å føre politikken til disse partiene som ønsker fri innvandring til vårt sårbare fedreland!

Samfunnsmagasinet har ikke ansvar for innhold på
eksterne nettsider som det lenkes til.
E-post: post@sfm.no

Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
1998 © 2016 Samfunnsmagasinet (www.sfm.no)
Ansvarlig redaktør: Jan Hansen.