ANNONSE OM OSS SKRIV TIL OSS STØTT OSS MENINGER SERIER SØK
 På Internett siden 1.1.1998

Et tverrpolitisk fritt og partiuavhengig magasin for allmenn journalistikk.

Oppdateres for tiden sporadisk.  Redaksjonen   

Opp som en løve, ned som en skinnfell

Oslo 24.4.2016

Av Erik Mikkelsen

Før valget høsten 2013  var det ikke måte hva partiet lovet. Blant annet skulle  Mullah Krekar sendes ut av landet straks Frp. Kom inn i regjeringen. Intet har skjedd med hensyn til utsendelsen. Ikke engang ville Mullahen reise opp til Kyrksæterøya, et vakkert sted i Sør-Trøndelag hvor han ble tilbudt egen bolig.I mellomtiden har han sonet ferdig sin dom etter fremsatte  trusler mot landets statsminister Erna Solberg.

Nå går Krekar fri og frank rundt i Oslos gater. Godt hjulpet av sin støttespiller Brynjar Meling, og fremmer nå krav mot den norske stat for å ha krenket hans rett til å uttale seg "slik han vil" i Norge, selv om ikke alle etniske nordmenn liker det han sier. Til det sa Frps leder: "Det har han full rett til". Ikke  engang hun har nevnt at Staten v/Finansdepartementet, vil fremme motkrav til dekning av kost og losji mens han har bodd gratis i norske fengsler, som mange sammenligner med å bo på hotell.

Den løven Siv Jensen syntes å være i 2013, kan nå sammenlignes med en skinnfell. Slik hun nå opptrer, slikker hun også Mullahen langt oppetter ryggen. En av våre NATO allierte land Italia har ønsket å overta Krekar. La Italia overta ham og huse ham. Med på reisen bør han også kunne få med seg advokaten.
 

 

Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
1998 © 2015 Samfunnsmagasinet (www.sfm.no)
Samfunnsmagasinet har ikke ansvar for innhold på
eksterne nettsider som det lenkes til.
Ansvarlig redaktør: Jan Hansen.
E-post:
post@sfm.no

Driftes av