ANNONSE OM OSS SKRIV TIL OSS STØTT OSS MENINGER SERIER SØK
 På Internett siden 1.1.1998

Et tverrpolitisk fritt og partiuavhengig magasin for allmenn journalistikk.

Oppdateres for tiden sporadisk.  Redaksjonen   

Hvem skal forholde seg til norske lover?
 
Halden/Trondheim 22.4.2016

Av Jan Hansen
Ansvarlig redaktør.

I utgangspunktet burde vårt spørsmål i overskriften overhodet ikke ha vært nødvendig å stille. Men så sannelig er det faktisk nødvendig å gjøre det likevel. Hovedårsaken er den uansvarlige norske innvandrings-, flyktnings- og asylpolitikken.

Voldssaken i Trondheim

I kjølvannet av en særdeles stygg voldssak på en ungdomsskole i Trondheim der flere ungdommer av utenlandsk opprinnelse filmet, mens en av dem gikk til et ganske feigt og brutalt angrep på en etnisk norsk skolegutt, så har ikke reaksjonene uteblitt. Angrepet var planert slik politiet i byen nå har oppfattet situasjonen.

Norge er i dag blitt så moralsk skakkjørt som det aldri har vært noen gang. Situasjonen har oppstått grunnet stor innvandring. Så kom "flyktningene" fra Syria på toppen, og med dem enda mer alvorlig kriminalitet som voldtekt og annen lovstridig usømmelig atferd. Mange har kommet med ganske så sterke reaksjoner på flere sosiale nettsteder. Til sfm.no har det også kommet en rekke e-poster, med ganske klare meldinger om hva folk flest synes om atferden til mange av dem som har søkt asyl, eller påberoper seg å være "flyktning". I en av e-postene som vi har plukket ut blant flere, skriver Manfred Kumschlies i Trondheim bl.a. følgende:

"Vi må tørre å si at dette var et brutalt angrep på en etnisk norsk gutt som ble lurt inn i en garderobe av en gjeng innvandrergutter. Hvis vi skal takle den anti-hvite rasismen som skjer mot våre egne landsmenn, må vi være ærlige med problemene. Vi kan ikke få et fungerende samfunn hvor vi har felles grunnleggende verdier hvis vi ikke tør stille de viktige spørsmålene, og vi må være klare over de enorme problemene når vi for eksempel tar inn enslige mindreårige migranter".

Religiøse rasister

I disse dager pågår det flere såkalte anti-rasist arrangementer rundt omkring i landet vårt, til og med på Utøya, et sted som ikke lenger er ukjent for noen. Men så var det igjen dette med å få et mest mulig korrekt bilde av hvorfor det oppstår hat og store motsetninger i en befolkning. Man skulle i alle fall forvente at representanter for våre ansvarlige myndigheter, samt våre rikspolitikere på Stortinget, kjenner til krigshistorien om Kongeriket Norge. Vi var okkupert i fem år av gale tyske nazister, men som samtidig fikk god hjelp av enda galere nazister av etnisk norsk opprinnelse - ifølge okkupantene. Norge ble i lang tid advart på det sterkeste, men samtidig som krigen allerede var i gang i Europa, satt våre ansvarlige og sov i timen. Så smalt det 9. april 1940. Da var allerede et ragnarok og et fem års helvete påbegynt.

Man bør derfor har full forståelse for frykten mange føler i dagens Norge, ikke minst grunnet den fortsatte folkesyken til våre folkevalgte og våre myndigheter, naiviteten. Norske borgere må få si klart i fra at man ikke vil ha islamske tilstander i landet, ei heller religiøse konflikter på norsk jord. Om de som har kommet til landet og bedt om beskyttelse ikke skjønner dette, så må de ansvarlige gi dem soleklar beskjed eller gi dem omgående reisepass. Norske borgere skal ikke tvinges til å måtte betale for å holde liv i religiøse(?) kriminelle rasister og voldtektsforbrytere av verste slag.
 

 

Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
1998 © 2015 Samfunnsmagasinet (www.sfm.no)
Samfunnsmagasinet har ikke ansvar for innhold på
eksterne nettsider som det lenkes til.
Ansvarlig redaktør: Jan Hansen.
E-post:
post@sfm.no

Driftes av