ANNONSE OM OSS SKRIV TIL OSS STØTT OSS MENINGER SERIER SØK

Regjeringen provoserer

 
Bergen 19.4.2016

Av Wilfred Høsteland

Søkkrike Norge skjærer ned på «alle» områder som gjelder landets egne borgere.  Men når det gjelder den sanseløse innvandringen, da er der tydeligvis rikelig med midler.  Velkommen til Norge – her skal dere få alt dere trenger og mere til!  Våre egne er det ikke så nøye med – de er dumme nok til å stemme inn de samme politikerne/partiene valg etter valg uansett!  Uansett ser det ut til at norske velgere synes det er helt greit at de blir nedprioriterte.  De klager og godtar på samme tid.  Det er en kunst som må være særnorsk.

Metereologisk Institutt i Oslo og Bergen skal («må») skjære ned et betydelig antall medarbeidere og virksomheter.  Postterminalen i Bergen skal kvitte seg med noen hundre medarbeidere. E-posten får skylden.  Dårligere og dårligere postservice de senere årene og skyhøye portotakster skal nok fortsette.  Når det gjelder Metereologisk Institutt så vet alle at dette er en stadig viktigere institusjon for hele landet.  Flere og flere har bruk for daglig oppdatering av vær og vind.  Posten er fortsatt en topp viktig instans, og kan tillegges flere tjenester enn i dag, i følge eksperter.  Slik kunne de som må gå fortsatt få bli.  Langt fattigere land enn Norge har fortsatt en «fullblods» posttjeneste, og e-mailen går sin gang også der.  I USA som er privatismens høyborg, et Posten (US Mail) fortsatt i full vigør som en føderal statlig institusjon.  Postombæring på lørdager ble nylig stoppet i Norge.  Sykehus og leger protesterte av den svært gode grunn at prøver som sendes pr. post må raskt frem og kan ikke ligge i flere dager.  Men det betød jo ikke noe for Posten.  Lørdagsombæringen skulle bort uansett.  Hva med å skifte Postens ledelse – få inn folk som føler ansvar?  Om nødvendig skulle det ikke mangle på statlige midler for å holde full drift oppe fortsatt.

Tilbakebetalingen av totalt uberettiget tyveri fra norske gifte/samboende pensjonister som ble fratatt 17,5% av sin opparbeidete pensjon fordi en eller annen klovn i OECD hadde satt opp et regnestykke som ikke holder vann.  At det strider mot dagens lovverk, betyr ikke noe for Staten – for Erna Solberg & Co. Og det viser seg at det betyr enda mindre for partiene Venstre og KrF, som begge vil belaste våre egne – også pensjonistene – i enda større grad!  Et forslag om øket strømpris var et av det syke partiet Venstre’s forslag.  Lederen Grande ville jo også stoppe pensjonistenes økonomiske rettigheter m.h.t. de nevnte 17,5%.  Det fikk bare være.  Innvandrerne var viktigere!   De har sikret seg selv solid også for alderdommen!  Hva betyr andres økonomi da?  Ikke noe!

Men her ligger kanskje en skjult (dårlig skjult) agenda:  Innvandringen koster Norge ublu summer.  Her kan vi bare ta inn flere og flere – her er ubegrensete midler!  Og hvis vi mangler innkvarteringssteder, så er det bare å flytte beboerne ut fra aldershjem og sykehjem – så vips – har man flere plasser for asylsøkere!  Norge anno 2016 – det forhenværende velferdssamfunnet som nå er Høyrestyrt/vanstyrt, og på jevn nedtur på mange viktige områder.

Jeg tror ikke det ville være bedre med en ny rødgrønn regjering.  Så da er der bare ett godt alternativ som nå bør få prøve seg med sitt velferdsvennlige program,- nemlig Moderatene.  Jeg er ikke medlem, men jeg ser ikke noe bedre alternativ i dagens situasjon!  Og et mål bør også være – noe som er en velgeroppgave – å skvise Venstre og KrF ut av norsk politikk!  SV går vel sin død i møte uansett – får vi håpe.
 

 

Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
1998 © 2015 Samfunnsmagasinet (www.sfm.no)
Samfunnsmagasinet har ikke ansvar for innhold på
eksterne nettsider som det lenkes til.
Ansvarlig redaktør: Jan Hansen.
E-post:
post@sfm.no

Driftes av