ANNONSE OM OSS SKRIV TIL OSS STØTT OSS MENINGER SERIER SØK
 På Internett siden 1.1.1998

Et tverrpolitisk fritt og partiuavhengig magasin for allmenn journalistikk.

Oppdateres for tiden sporadisk.  Redaksjonen   

 

Moderatene intensiverer kampen for like rettigheter!
Å ta vare på sitt folk og sitt land er dagens rikspolitikere åpenbart ikke så interessert i. Det har de selv bevist gjennom en rekke handlinger som er skadelig for landet på lang sikt.


Øyer 7.4.2016

Av Kjell Arne Sellæg
Partileder i Moderatene
Illus.foto: Colourbox


Moderatene anmodet for en tid tilbake Stortingets president om å se nærmere på flere rikspolitikere, slike som Moderatene mente burde ha vært stilt for riksrett. Martin Kolberg (AP) besvarte vår henvendelse på vegne av Stortingets president. Svaret tolket vi på den måten at Stortinget "ikke lenger har noe ansvar".

Iskalde NAV

For å understreke alvoret i hvor dårlig og urettferdig Norge ofte behandler sitt eget folk, så trekker jeg fram en personlig sak, men en sak som også er en gjenganger hos ganske mange andre mennesker i landet vårt. Min samboer søkte uførepensjon og slettens ikke uten en meget god grunn. Hun har selv lang tid i arbeid bak seg innen helsesektoren. Den 6/4 2016 fikk hun en lite hyggelig tilbakemelding fra NAV. På søknaden sto det følgende: NAV har avslått søknaden din om uføretrygd.

Det var i august 2015 at fikk hun påvist brystkreft, og saken endte opp med at det ene brystet måtte fjernes. Det var jo et stort sjokk for en ellers sunn og frisk dame. Da dette sjokket hadde lagt seg, så kom det neste. Verdiene på hennes blodprøver, viste at det måtte være mer kreft i kroppen hennes, og etter nye prøver i både Lillehammer, på Hamar, i Oslo og på Gjøvik, ble det endelig konstatert lungekreft med spredning. Hun søkte da igjen NAV om å få innvilget uførepensjon, men ble atter en gang møtt med et nytt avslag.

Det er nå igangsatt behandling med stråling og cellegift, en behandling som går sammenhengende over syv uker. Et annet alternativ er en behandling til kr. 1,2 millioner, men som man selv må dekke. Dette fordi at Stortinget vedtok å ikke ta denne medisinske behandling inn under Folketrygden, som en godkjent behandling dekket av det offentlige. Som leder i partiet Moderatene, stiller jeg derfor følgende spørsmål til dere som leser denne saken: Hvor er fornuften og vettet til våre folkevalgte og vår regjering?

Her er noe av det vi i Moderatene reagerer kraftig på: 

* Det bevilges 19,5 milliarder i bistand.

* Det bevilges milliarder i skattelette til millionærer, og det er vel ingen som tror på at disse vil investere i Norge. Altså ingen flere arbeidsplasser av den grunn, men de investere dog i lavkostnadsland, for så å tjene enda mer på skatteletten de fikk.

* Norge støtter Demokratene i USA med millioner

* Norge krever det norske folk for en rekke uforståelige avgifter.

* Den sittende Regjeringen skylder på den forrige, og ellers på olje-nedgangen dersom de får vanskelige spørsmål.

* Landets folkevalgte bevilger seg selv ganske så høye lønninger.

* Det ansettes nye byråkrater hver dag med gode lønninger, som de som vant valget i 2013 lovet skulle bli sterkt redusert?

* Det godkjennes egne og gode pensjonsavtaler for våre folkevalgte.

Trenger dem som deler vårt syn

Moderatene vil derfor be dere som nå har lest dette om følgende: Les mer vår hjemmeside www.moderatene.com og støtt oss ved å bli et støttemedlem eller et vanlig medlem, eller bare skriv ut underskriftsskjemaet til de 5000 underskrifter som vi har behov for å ha, for å kunne stille et landsdekkende parti i 2017. 

Som leder for Moderatene, så tror jeg det er ganske mange i landet vårt som deler vårt syn, og som vil være med på å støtte oss, for å få nytt blod i den norske politikken. Til dere øvrige som vil ha det slik som det er i dag, sier jeg følgende: Glem at dere har lest denne saken. Til alle dere andre sier jeg klart og tydelig at vi i Moderatene skal jobbe knallhardt for det norske folk og dets rettigheter. Enten du er fattig eller rik, ung eller gammel, syk eller frisk, så skal uansett loven være lik for alle.
 

 

Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
1998 © 2015 Samfunnsmagasinet (www.sfm.no)
Samfunnsmagasinet har ikke ansvar for innhold på
eksterne nettsider som det lenkes til.
Ansvarlig redaktør: Jan Hansen.
E-post:
post@sfm.no

Driftes av