Annonse
Bybane til Åsane, bortkastede milliarder - Samfunnsmagasinet
Alle og enhver kan ikke bli norske statsborgere
mandag 4. januar 2021
Skremmende politisk mangel på respekt for grunnloven!
mandag 4. januar 2021
Show all

Bybane til Åsane, bortkastede milliarder

Publisert 4.1.2021
Fotos: Sfm.no

Enig med Johnny! Bybane til Åsane – når vi har de nye el-bussene/trolley-bussene – er totalt bortkastede milliarder. Johnny skriver (julaften her) et av de mest fornuftige innlegg på disse BAs mest populære sider i hele 2020! La Bergen sentrum være som det er – uten mer bybane, – og la eiendommene i Åsane være i fred! Trenger ikke Bergen disse milliardene til andre og mer fornuftige ting, kanskje?

La pengene eksempelvis gå til kjøreledninger for de nye trolley-bussene, offentlige toalett-anlegg i Sentrum med max. 200 meters mellomrom – og tydelige skilt, åpning av enveis-regulerte/stengte gater – i begge retninger, fjerning av parkerings-automater – og p-forbud osv.

Gjør Sentrum om til et levende handelssentrum, hvor også handlende bilister føler seg velkomne! Som på 60-tallet! Og veteran-trikken fra Møhlenpris til Engen kan godt forlenges til Nordnes! Det kan gi turister og Bergens egen befolkning en nostalgisk, god opplevelse, og ekstra kroner i kommunekassen! Byråder – det er ingen skam å snu! Men å fortsette rideturen på deres kjepphester, kan gi smertefulle fliser i ræven! Vi støtter Johnny!

Terje Haugom, samfunnsdebattant.