Annonse
Kontakt - Samfunnsmagasinet

Kjære leser og innsender!

Samfunnsmagasinet (sfm.no) er et tverrpolitisk fritt og partiuavhengig nettmagasin. Vi er sterk tilhenger av presse- og ytringsfrihet. Vi forbeholder oss likevel retten til å avvise innlegg, artikler, meninger, leserbrev o. lign., dvs. dersom vi mener at disse kan oppfattes som klart rasistiske, direkte støtende og/eller sterkt personkrenkende. Innlegg, meninger, leserbrev, artikler o. lign. som vi benytter, behøver ikke å være i samsvar med vårt redaksjonelle syn. Vi forbeholder oss også retten til å korrigere, ta bort eller endre innhold.

Sfm.no har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsteder som vi måtte velge å linke til. Dersom en innsender ønsker å vise til eksterne nettsteder i ulike sammenheng, så ber vi innstendig om at disse linkene plasseres helt på slutten av meldingen/brevet/artikkelen og ikke midt i et avsnitt.

Feltet nedenfor kan benyttes til innsendelse i stedet for å bruke e-post. Større saker med vedlegg, ber vi om blir sendt oss på e-post: post@sfm.no. Du kan skrive inntil 2000 tegn i feltet nedenfor. Vi gjør og oppmerksom på at alle, og helt uavhengig av om vår e-postadresse eller vårt kontaktskjema for innsendelser benyttes, så må korrekt navn og telefonnummer oppgis – selv om man vil være anonym. Innsendelser uten slik info blir slettet av redaksjonen.

Velkommen til oss.
Vennlig hilsen redaksjonen.

 

Navn

Epost

Telefon

Emne

Melding

[recaptcha]